Nyt fra TrygFonden...

Nyt fra TrygFonden...

29-11-2011

For nylig gennemførte vi for femte gang en tryghedsmåling, hvor vi stillede forskellige spørgsmål om tryghed til et bredt udsnit af befolkningen. Konklusion er, at vi samlet set føler os mindre trygge end for syv år siden.

Det er især den økonomiske krise, der giver stigende utryghed. Krisen rammer nemlig lige ned i privatøkonomien hos en del danskere. Tryghedsmålingen viser samtidig, at nogle grupper føler sig mere ramt end andre. Især de unge er blevet mere utrygge.

Læs mere om tryghedsmålingen her - klik

Denne gang kan du også læse nyt om flere af vores andre projekter - og indstille dine helte til Årets Helt 2011.

Mange hilsner
Gurli Martinussen, direktør
TrygFonden

KENDER DU EN, DER VIL VÆRE LIVREDDER?
Kender du en, der kunne tænke sig at blive kystlivredder hos TrygFonden? Så skal han eller hun snart tilmelde sig optagelsesprøverne i januar 2012. Der er deadline for tilmelding 1. december 2011 for alle, der gerne vil ud og gøre en forskel på strandene eller ved havnebadene næste sommer.
Læs mere - klik

NY BOG OM VOLDSRAMTE KVINDER
Loyalitet over for - og pres fra - egen familie er den største hindring, når etniske minoritetskvinder ønsker at forlade et voldeligt ægteskab. Det viser undersøgelsen "Familien betyder alt", der er udarbejdet af tre forskere fra RUC - sat i gang af TrygFonden og Danner.
Læs mere - klik

FLERE TRÆDER TIL VED HJERTESTOP
En ny undersøgelse viser, at flere og flere træder til og hjælper, hvis de oplever et hjertestop. Samtidig er der markant flere, der overlever et hjertestop uden for hospitalet. For at fortsætte den gode udvikling er det vigtigt, at alle registrerer deres hjertestartere på hjertestarter.dk
Læs mere - klik

VÆR MED TIL AT KÅRE ÅRETS HELT
For tredje år i træk kårer TrygFonden og Jyllands-Posten Årets Helt. Man kan enten blive valgt til Årets Helt, fordi man i en dramatisk situation ofrer sig for andre - eller for et livslangt virke for at hjælpe sine medmennesker. Du kan indstille dine helte frem til 20. november.
Læs mere - klik

FARMOR FIK EN RØGALARM I DIN REGION
En lang række ældre har netop fået installeret en røgalarm i deres hjem. Brandbevægelsen og TrygFonden står bag kampagnen "Giv farmor en røgalarm", der startede i otte kommuner landet over i uge 44 (bl.a. en i dit område), hvor frivillige var rundt og hænge røgalarmer op.
Læs mere - klik