Frivillig Fredags nye hjemmeside

Frivillig Fredags nye hjemmeside

20-06-2011

frivilligfredag.dk – er gået i luften med en ny forside og flere funktioner.

På hjemmesiden kan du herefter følge med i en blogstafet med forskellige bloggere, der skriver om frivillighed, løbende læse nyheder og historier om Frivillig Fredag fra hele Danmark, downloade plakater, pjecer og logoer, se videoer, deltage i afstemninger og meget mere.
Du finder også et idékatalog, hvor vi har samlet 35 konkrete forslag til aktiviteter, som kan fungere som inspiration for alle, der kigger forbi hjemmesiden.

Du kan også tilmelde dig nyhedsmaile, det gør du på forsiden af frivilligfredag.dk

Hjemmesiden fungerer som selve omdrejningspunktet for aktiviteterne på Frivillig Fredag, og alle har mulighed for at synliggøre deres aktiviteter op til og på selve dagen her.

Hvis I planlægger en aktivitet i forbindelse med Frivillig Fredag, må du gerne oprette den på hjemmesiden – også selvom arrangementet stadig er i planlægningsfasen.

Hjælp Frivillig Fredag med et link

Som national koordinator af Frivillig Fredag betyder det meget for Frivilligrådet, at Danmarks første nationale frivillighedsdag bliver en succes.

Derfor vil vi opfordre til, at alle lokale Natteravne-hjemmesider linker til frivilligfredag.dk - på den måde er I med til at udbrede kendskabet til Frivillig Fredag.

Vi håber, at du vil støtte op om vores hjemmeside, så vi sammen kan markere Frivillig Fredag d. 30 september 2011!

Med venlig hilsen
Frivilligrådets sekretariat