Sidste Skoledag 2009

Sidste Skoledag 2009

29-05-2009

9. og 10. Klassernes sidste skoledag, sluttede traditionen tro bag EUC, med koncert, musik, burgere. Natteravnene var igen i år, tilstede hvor der blev disket op med gratis Softice og Popkorn. Arrangementet som Natteravnen er med-sponsorer af, er en rigtig god måde for de unge at sige farvel til hinanden, da klassekammeraternes skolevej nu skilles.

Skolerne, Klubben, SSP og Natteravnen stod for rammerne, og eleverne for at dette skete i en hyggelig atmosfære. Arrangement startede kl. 11.30. Efter eleverne, om morgenen havde lavet arrangement på skolerne samme med deres lærer, mødte de op i deres farverige udklædninger, og brugte eftermiddagen på dans, aktiviteter og rigtig meget hygge. Efter en rigtig god eftermiddag sluttede arrangementet ved 4 tiden, hvorefter klasserne gjorde klar til at feste videre om aftenen.

3 Natteravne var i dagens anledning vågen om dagen, og havde travlt med at dele 18 liter Softice ud, uanet mængder popkorn. Klubben, SSP og Politiet skiftes til at sørge for produktionen af velsmagende burgere.

Der blev dog tid til, også at indfange dagen i billeder. Dette blev til næsten 500 af slagsen.

SE BILLEDERNE FRA SIDSTE SKOLEDAG HER

Natte ravnene siger tak til vores sponsere som gjorde dagen mulig, Vos & Co. Brillecenter, Nyt Syn, Læderhuset, Mr Thestrup, Jens E. Sport, Focus, Krogh Sko, Haslev Posten

Arrangements form er blevet bemærket i andre byer idet den på en god måde sikre de unges behov, men også forhindre den uro og hærværk der plager mange andre byer. Ud over arrangement bag EUC, opfordre SSP forældrene til at afholde private fester om aftenen.