Sidste skoledag

Sidste skoledag

20-04-2009

Allerede fra middagstid den 29. maj, kan handlende i Rønne få sig en sjov oplevelse, når det vælter ind med sjovt udklædte festglade unge på Store Torv. Det er nemlig den dag hvor 9. og 10. klasseeleverne fejrer, at deres sidste skoledag er kommet.

De vil helt sikkert igen i år løbe syngende rundt på torvet og danse rundt om springvandet - og så håber vi meget på, at de vil tage imod invitationen til at deltage i den videre fest i Rådhusparken, så roen sådan nogenlunde igen kan falde over Store Torv.

I lighed med de sidste par år er Natteravnene Rønne igen i år gået sammen med SSP, Beredskabstyrelsen og politiet om at afholde en tryg og sikker fest for de unge. Vi vil hele dagen være i parken og vi vil have hold af Natteravne gående rundt i midtbyen - hvis der nu skulle være en enkelt der skulle få brug for vores hjælp.

I Rådhusparken vil der hele eftermiddagen være musik og dans, kage og sodavand og så selvfølgelig de populære frikadeller med grønt og kartoffelsalat........ mums !!
Det er dejligt at kunne indsnuse duften fra Beredskabstyrelsens mobile køkken, hvor maden bliver lavet - og ligeså hurtigt spist :-)

Festen i Rådhusparken slutter ved 17-tiden, hvor de unge plejer at fortrække til et forfriskende bad og omklædning, inden de skal videre til fællesspisning og aftenfest.

Fra ca. kl. 20 er Natteravnene på gaden igen. Hver time frem til kl. 23 kommer der et nyt hold på, så vi i løbet af aftenen bliver i alt 4 hold Natteravne der vil spadsere rundt i gaderne og hygge med de unge.
Vi regner med at det sidste hold Ravne takker af og går hjem ved 03-tiden, men så har vi da også været igang i 12-15 timer. Dertil skal lægges tillavning, opstilling i Rådhusparken og oprydning/afvikling, så joda - det bliver en laaang dag. Men heldigvis ved vi jo godt udfra de sidste års erfaringer, at vi har rigtig meget at glæde os til - og glæde os det gør vi !!

Så bare hyg jer og gør sidste skoledag til en god dag - og skulle I få brug for hjælp af den ene eller anden slags, så tag endelig fat i en af dem med gul jakke på.
Vi er der for jer !!