Deltag i lærerig quiz med flotte præmier

Deltag i lærerig quiz med flotte præmier

29-06-2010

Den 28. juni åbner TrygFondens rød-hvidstribede livreddertårne på 29 strande og skyder dermed for alvor badesæsonen i gang rundt om i Danmark. Og selvom det er dejligt med en kølig dukkert i sommervarmen, er der også gode grunde til at tænke på sikkerheden. Måske kender du allerede de 5 baderåd, som hjælper dig til at kunne nyde livet ved havet? Vi har udviklet en lærerig quiz, der klæder dig på til strandturen. Svarer du rigtigt, er du med i lodtrækningen om masser af flotte præmier. Deltag i quiz klik her

Denne gang kan du desuden se en lille film om rigtig brug af solcreme og læse nyt om nogle af de projekter, vi støtter.

Ha en rigtig god - og tryg - sommer!

Venlig hilsen
TrygFonden
Gurli Martinussen
Direktør


Se hvordan du bruger solcreme rigtigt
En ny undersøgelse viser, at de, der bruger solcreme, oftere bliver solskoldede, end de, der ikke gør. Forklaringen er sandsynligvis, at mange bruger solcreme til at forlænge tiden i solen - og generelt bruger for lidt solcreme. I filmen "Sådan bruger du solcreme rigtigt" viser projektchef fra Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens solkampagne, Anja Phillip, og vejrværten, Peter Tanev, hvordan du kan nyde solen - uden at udsætte dig selv for solens farlige uv-stråler.
Læs mere her - klik

Fokus på sunde byrum for ældre
Der bor flere og flere ældre i de danske byer. Alligevel er de færreste byer indrettet til ældres behov for bevægelse og motion. Det vil Dansk Arkitektur Center nu lave om på via projektet "Sunde byrum for alle" - med støtte fra TrygFonden. Formålet er at sætte fokus på ældres færden i byerne og samtidig skabe sikre rammer og vilkår, der gør det nemmere at leve sundt og aktivt.
Læs mere her - klik 

Skal din hund på plejehjem?
I maj måned startede vi projektet TrygFonden Besøgshunde. Indtil videre har 300 hundeejere meldt sig til det unikke forskningsprojekt om hundes positive indvirkning på ældre og demente på landets plejehjem. Er du hundeejer, kan du frem til 9. august stadig nå at melde din hund til projektet, som i første omgang skal køre på 15 udvalgte plejecentre i Kerteminde, Næstved og Vejle.
Læs mere her - klik

Hvordan stopper man en kriminel løbebane?
Det ved de hos Café Exit på Vesterbro. Med socialmedarbejder Ane Skov Sørensen ved roret gennemførte caféen i 2008 projektet "Fra indsat til ansat", som tog fat på den store samfundsudfordring, at over 60 % af tidligere straffede vender tilbage til kriminalitet. Via hjælp til job, netværk og en social mentorordning lykkedes det at få 90 % af deltagerne helt ud af kriminaliteten. En donation fra TrygFonden skal nu udbrede modellen til hele landet.
Læs mere her - klik