Fjerde Ravnerok en succes

Fjerde Ravnerok en succes

20-08-2011

Mellem 500 og 600 mennesker fandt vej til vores årlige Ravnerok, hvor vi havde endnu en fantastisk dag - og i år var vejret virkelig med os! Ravnerok og det efterfølgende Tilst-Rock som idrætsforeningen tst hovedsageligt stod for, var der forskellige aktiviteter, underholdning og samvær deltagerne i mellem.

Bünyamin Simsek (politisk ordfører for Venstre i Aarhus Byråd) holdte en virkelig god åbningstale og blev efterfølgende - traditionen tro - inviteret med på en tur på en karrusel, som spejderne havde lavet.

Dagen igennem var der sædvanligvis masser af forskellige aktiviteter på pladsen som: spejdere, karateopvisning, Cirkus Tværs, Acro-opvisning, Zumba for alle, badminton. Musik-optrædender dagen igennem: The Covers (fantastisk pigeband!), Tilst Skoles Lærerband, Wack Mould, Akustika, Elevation (U2 copy).

I samarbejde med de øvrige aktører var det et arrangement, hvor tryghed, livsglæde, fællesskab og integration var i fokus. 

Vi modtog igen i år stor opbakning og støtte fra vores lokale erhvervsliv, som gør det muligt at fortsætte vores tradition med Ravnerok. Bla. fra Elite Gaming, Bymændene i Tilst og Fællesrådet var med til at gøre arrangementet muligt. Endvidere havde vi fået sponsoreret gaver til vores konkurrence (lodtrækning) fra McDonald, Anelyst Autoteknik, Tilst Havemarked, Pizza Phone og Café Madglad.