Sekretariatet har besøg af studerende fra Japan...

Sekretariatet har besøg af studerende fra Japan...

04-09-2012

Fra fredag i sidste uge til torsdag i denne, har Natteravnenes Landssekretariat besøg af en ung studerende Eunjung Park fra College of Community and Human Services Rikkyo University i Japan. Det samme universitet, som også sidste år besøgte Sekretariatet - Læs mere her

EunjungPark ønskede et besøg i Danmark for blandt andet med egne øjne at se, om danskerne er så lykkelige som der siges, og nu for anden gang er kåret til "Verdens lykkeligste folk".

Lørdag havde Bydelsmødrene inviteret EunJung Park med på "Smag verden" - tidligere kendt som International dag. Her blev det til mange gode snakke med de frivillige Bydelsmødre, som måtte besvare mange spørgsmål om det at leve i Danmark...Og som en af Bydelsmødrene svarede på spørgsmålet om, hvorfor hun var lykkelig var "Fordi jeg har alt det jeg ønsker mig"

Søndag var der en grundig gennemgang om projekt High:five i Sekretariatet af Projektchef Ole Hessel.

Mandag blev Eunjung Park sat ind i Natteravnenekonceptet af Sekretariatschef Erik Thorsted. Var derefter på Sightseeing i København, og til aften blev det til en vandring med Natteravnene i Husum.

I dag besøges Det Kriminalpræventive Råd, hvor Gitte Lildholt fortæller om rådets arbejde. Og i eftermiddag lægger Eunjung Park vejen forbi Natteravnene på Indre Nørrebro for at besøge deres Lektiecafé

I morgen onsdag besøger Eunjung Park Roskilde Universitet, hvor samfundsforsker Bent Greve vil tage emnet "Danmarks lykkeligste folk" op. Derefter besøgers Sekretariatet igen, denne gang for at høre mere om Erhvervsguidernes mentorordning med skoleelever i 6. - 9. klasse.

Torsdag siger vi tak for besøget, vinker vi farvel til Eunjung Park i Kastrup lufthavn, og håber hun har rigtig mange gode oplevelser og projekter til inspiration, som hun bringer med sig hjem.