Pas på de små i trafikken...

Pas på de små i trafikken...

09-08-2010

Kære Natteravn.

Fra mandag den 9. august myldrer skolebørn igen til og fra skole. For mange af dem er trafikken en helt ny størrelse. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden står bag den landsdækkende kampagne "Pas på de små i trafikken", hvor vi sætter fokus på de små nye trafikanter i uge 32 til 35.

Venlig hilsen
TrygFonden
Gurli Martinussen, direktør


Hold øje med børnene på stranden
TrygFondens LivredderPatrulje holder øje med badegæster ved 29 strande og havnebade i Danmark, og den varme sommer har betydet travlhed - især med at lede efter forsvundne børn. "Man må aldrig lade sine børn ude af syne på stranden. Selv om børnene leger på stranden, ved man ikke, om de pludselig finder på at gå ud i vandet på egen hånd, og det kan ende rigtig galt", siger Michael Iwersen, som er uddannelsesleder i Trygfonden Kystlivredning.
Læs mere her - klik

Lær din havn at kende
Ved du hvor redningskrans og -stiger er placeret i din lokale havn? TrygFondens LivredderPatrulje er her i sommer taget på tur for at undervise og forklare, hvordan du færdes sikkert på havnen, og bruger havnens redningsudstyr. Sommeren over får 24 havne i hele landet besøg af LivredderPatruljen, der giver gode råd og demonstrerer hvordan du hjælper personer op af vandet, hvis uheldet er ude.
Læs mere her - klik

Brandskolen skaber nu også tryghed i kommunerne
Når det brænder, er det godt at have gennemtænkt i hvilken rækkefølge, du skal handle - og hvordan. Den 10. juli åbnede TrygFondens Brandskole, som et gratis værktøj til de ansatte i daginstitutioner, skoler, SFOer og plejehjem. Brandkurset skal sikre, at pædagoger, skolelærere og ansatte på plejehjem ved hvordan man håndterer en brand og forhindrer den i at brede sig. 
Læs mere her - klik

Har du et godt projekt?
I TrygFonden støtter vi hvert år hundredvis af projekter, der skaber mere tryghed både lokalt, på tværs af regioner og i hele landet. I år uddeler vi 168 mio. kr. til landsdækkende og regionale projekter - som kan være alt fra førstehjælpskurser til forskningsprojekter. Hvis du har et godt projekt, kan du søge støtte hos os. Der er ansøgningsfrist den 1. september. 
Læs mere her - klik