9. Klassernes sidste skoledag

9. Klassernes sidste skoledag

01-06-2008

9. Klassernes sidste skoledag, sluttede traditionen tro bag EUC, med koncert, musik, burgere. Natteravnene var igen i år, tilstede hvor der blev disket op med gratis Softice og Popkorn. Arrangementet som Natteravnen er med-sponsorer af, er en rigtig god måde for de unge at sige farvel til hinanden, da klassekammeraternes skolevej nu skilles.

Skolerne, SSP og Natteravnen stod for rammerne, og eleverne for at dette skete i en hyggelig atmosfære. Arrangement startede kl. 11.30. Efter eleverne, om morgenen havde lavet arrangement på skolerne samme med deres lærer, mødte de op i deres farverige udklædninger, og brugte eftermiddagen på dans, konkurrence, aktiviteter og rigtig meget hygge. Efter en rigtig god eftermiddag sluttede arrangementet ved 4 tiden, hvorefter nogle klasser gjorde klar til at feste videre om aftenen.

Sidste skoledag 20083 Natteravne var i dagens anledning vågen om dagen, og havde travlt med at dele 18 liter Softice ud, uanet mængder popkorn. Der blev dog tid til, også at indfange dagen i billeder.